Aanpassen aantallen en kleuren

AANNEMERSPAKKET

Op deze pagina kun je de aantallen veranderen of een andere kleur textiel uitzoeken. Tevens kun je het aantal kleuren van het logo opgeven.

AANNEMERSPAKKET

Textielpakketten aannemers

WAT KRIJG JE IN DIT PAKKET;

- 2x MASCOT werkbroek type Almada of Ronda
- 2x Hoody (met cappuchon)
- 5x T-shirt


De hoodies en t-shirts worden op de borst in 1 kleur in het klein bedrukt en op de achterzijde in 1 kleur groot bedrukt. Extra drukkleuren, andere kleuren textiel en/of andere aantallen mogelijk.

MASCOT® Ronda / HARDWEAR, Broek met spijkerzakken
- Slijtvaste, drievoudige gestikte naden voor een extra lange levensduur.
- Ergonomisch gevormde broekspijpen volgen de bewegingen van het lichaam.
- Versterkte spijkerzakken en extra zakken en lussen voor gereedschap.
- Kniezakken versterkt met slijtvast CORDURA®, met opening en klittenband sluiting aan de bovenkant zodat er geen vuil inkomt.
- Extra zichtbaar voor de omgeving door de reflectieaccenten.
- Gecertificeerd voor gebruik in combinatie met MASCOT-kniebeschermertype SHORT of LONG, de kniezakken kunnen namelijk in hoogte worden versteld.

- KLEUREN: Marine (01), zwart (09), wit (06), antraciet (888), Khaki (05),
Tweevoudig en drievoudig gestikte naden aan de broekspijpen en in het kruis. Lage taille en voorgevormde tailleband. Ergonomisch gevormde broekspijpen. Riemlussen. D-ring. Gulp met rits. Gereedschapslus aan beide zijden van de tailleband. Spijkerzakken met versterkingen, extra zakken en lussen voor gereedschap. Openingen voor het wegsteken van de spijkerzakken. Voorzakken. Achterzakken met versterking, klep en klittenbandsluiting. Verstelbare hamerlussen. Dijbeenzak met telefoonzak en klep met klittenbandsluiting. Duimstokzak van CORDURA®. Pennenzakje. Knopen ter bevestiging van een mes. Verstelbare kniezakken van zeer duurzaam CORDURA® (1000 D) met klep en opening aan de bovenzijde. Contraststiksels. Reflectie-effecten. We raden de 00718-100, 00418-100, 50454-916 & 20118-915 kniestukken aan voor dit model. Gecertificeerd in combinatie met kniebeschermertype SHORT of LONG in overeenstemming met EN 14404.


MASCOT® Almada / YOUNG Broek met spijkerzakken
- Slijtvaste, drievoudige gestikte naden voor een extra lange levensduur.
- Ergonomisch gevormde broekspijpen volgen de bewegingen van het lichaam.
- Versterkte spijkerzakken (kunnen worden weggestoken).
- Kniezakken versterkt met slijtvast CORDURA®, met opening en klittenband sluiting aan de bovenkant zodat er geen vuil inkomt.
- Extra zichtbaar voor de omgeving door de reflectieaccenten.
- Gecertificeerd voor gebruik in combinatie met MASCOT-kniebeschermertype SHORT of LONG, de kniezakken kunnen namelijk in hoogte worden versteld.

- KLEUREN: Donkermarine (010), zwart (09), donkerantraciet (18)

Tweevoudig en drievoudig gestikte naden aan de broekspijpen en in het kruis. Lage taille en voorgevormde tailleband. Ergonomisch gevormde broekspijpen. Riemlussen. D-ring. Gulp met rits. Gereedschapslus aan beide zijden van de tailleband. Spijkerzakken met versterkingen, extra zakken en lussen voor gereedschap. Openingen voor het wegsteken van de spijkerzakken. Voorzakken. Achterzakken met versterking, klep en klittenbandsluiting. Verstelbare hamerlussen. Dijbeenzak met telefoonzak en klep met klittenbandsluiting. Duimstokzak met CORDURA® versterkt en met klein zakje aan de buitenzijde. Pennenzakje. Knopen ter bevestiging van een mes. Verstelbare kniezakken van duurzaam CORDURA® (500 D) met klep en opening aan de bovenzijde. Oranje contraststiksels. Reflectie-effecten. We raden de 00718-100, 00418-100, 50454-916 & 20118-915 kniestukken aan voor dit model. Gecertificeerd in combinatie met kniebeschermertype SHORT of LONG in overeenstemming met EN 14404.

 • STUDIOKOSTEN
  STUDIOKOSTEN €0,00 excl. 21% BTW

  Instelkosten, studiokosten, kleine aanpassingen logo, gereed maken voor productie. Opstartkosten worden voor deze aanbieding niet gerekend.

 • MASCOT WERKBROEK TYPE ALMADA OF RONDA
  MASCOT WERKBROEK TYPE ALMADA OF RONDA €77,00 excl. 21% BTW

  Deze MASCOT Almada of Ronda broeken zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Prijs is exclusief bedrukking of borduring. Indien je je logo bedrukt wilt hebben op bijvoorbeeld de achterzak, dan kun je per kleur in het logo 4,75 excl BTW per broek aanhouden.

 • RUSSEL HOODY incl 1 kleur bedrukking
  RUSSEL HOODY incl 1 kleur bedrukking €32,28 excl. 21% BTW

  Warme hoody die tegen een stootje kan. Zowel op de voorzijde borst als op de achterzijde groot wordt het logo aangebracht. De basis is een logo in 1 kleur. Wil je meer kleuren in de opdruk, kijk dan in deze prijslijst wat extra kleuren voor meerprijs geeft. De hoody is in verschillende kleuren en maten leverbaar. Prijs van deze hoody is inclusief opdruk.

 • B&C T-SHIRT incl 1 kleur bedrukking
  B&C T-SHIRT incl 1 kleur bedrukking €14,45 excl. 21% BTW

  Het meest verkochte t-shirt. Niet te dun, niet te dik. Velen uit de aannemerij dragen dit t-shirt. Zowel op de voorzijde borst als op de achterzijde groot wordt het logo aangebracht. De basis is een logo in 1 kleur. Wil je meer kleuren, kijk dan in deze prijslijst wat extra kleuren voor meerprijs geeft. Prijs van dit shirt is inclusief opdruk.

 • EXTRA KLEUR BEDRUKKING
  EXTRA KLEUR BEDRUKKING €9,50 excl. 21% BTW

  Indien je meer dan 1 kleur in je logo hebt zitten reken je per kleur 9,50 extra. Hiervoor wordt de voorzijde en achterzijde bedrukt. De prijs is per stuk. Heb je 10 hoodies, dan komt er in dit voorbeeld 95,00 bij per extra kleur.

Mocht je in plaats van hoodies sweaters willen, of wil je zelf een ander pakket samenstellen, stuur dan een e-mail of bel naar 079-3200023 / 06-53165394.

BTW/KvK

BTW nr. NL001714180B12
KvK nr. 27145497

CONTACT

Tel. 079-3200023/06-53165394
E-mail: info@ddpmedia.nl

ADRES:

Olof Palmelaan 3H
2729NA Zoetermeer